Producten en oplossingen

In een breed scala van industriële segmenten - van de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart tot medische techniek, elektronische componenten en IT-technologie (ICT) – vertrouwen klanten van GF Machining Solutions wereldwijd onze technologie, toepassingsgerichte knowhow en procesexpertise. De klanten van GF Machining Solutions variëren van kleine en middelgrote werktuigbouwers tot mondiale ondernemingen. De mogelijkheden en capaciteiten van de klanten staan in toenemende mate onder druk door verschillende factoren, waaronder tijd- en kostendruk, de vraag naar complexere vormen, de kortere productcyclus en het gebruik van nieuwe materialen. GF Machining Solutions is dé partner voor succesvolle oplossingen.

Advanced Manufacturing

Lasermachine

Lasertexturering vormt een aanvulling op en breidt de technologieën van GF Machining Solutions uit en stelt klanten in staat hun stempel te drukken op texturen, graveren, microstructuren, markeren en labelen van 2D-geometrieën tot complexe 3D-geometrieën.

Laserstructurering biedt, in vergelijking met conventionele oppervlaktebehandelingen met handmatige etsprocessen, duidelijke economische, ecologische en ontwerpvoordelen

Advanced Manufacturing

Automatisering

Automation

GF Machining Solutions Automation levert automatiseringssystemen en systeemsoftware voor de configuratie van machinewerktuigen en de vastlegging en uitwisseling van data tussen de diverse systeemcomponenten. Bovendien worden er gereedschappen en hulpmiddelen voor de bevestiging van werkstukken en werktuigen geleverd.

De oplossingen van GF Machining Solutions Automation helpen de klanten om een betere procesbesturing, efficiency en doorlooptijd van ontwerp tot levering te realiseren.

Contact

Producten en oplossingen