Producten en oplossingen

In een breed scala van industriële segmenten - van de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart tot medische techniek, elektronische componenten en IT-technologie (ICT) – vertrouwen klanten van GF Machining Solutions wereldwijd onze technologie, toepassingsgerichte knowhow en procesexpertise. De klanten van GF Machining Solutions variëren van kleine en middelgrote werktuigbouwers tot mondiale ondernemingen. De mogelijkheden en capaciteiten van de klanten staan in toenemende mate onder druk door verschillende factoren, waaronder tijd- en kostendruk, de vraag naar complexere vormen, de kortere productcyclus en het gebruik van nieuwe materialen. GF Machining Solutions is dé partner voor succesvolle oplossingen.

Laser

Laser cutting technology

Lasertextuur vult de technologieën van GF Machining Solutions aan en breidt deze uit en maakt het voor klanten mogelijk dat zij zich onderscheiden door textuurbewerkingen, graveringen, microstructuren, markeringen en labelling van 2D-geometrieën en complexe 3D-geometrieën.

Lasertextuur, vergeleken met conventionele oppervlaktebehandelingen die gebruik maken van handmatige etsprocessen, biedt verschillende economische-, ecologische- en designvoordelen.

/content/gfac/country_NL/nl/Products/laser-texturing

Automatisering

Automation

GF Machining Solutions Automation levert automatiseringssystemen en systeemsoftware voor de configuratie van machinewerktuigen en de vastlegging en uitwisseling van data tussen de diverse systeemcomponenten. Bovendien worden er gereedschappen en hulpmiddelen voor de bevestiging van werkstukken en werktuigen geleverd.

De oplossingen van GF Machining Solutions Automation helpen de klanten om een betere procesbesturing, efficiency en doorlooptijd van ontwerp tot levering te realiseren.

Contact

Producten en oplossingen