Graduates

Bij GF Machining Solutions kunnen talentvolle afgestudeerden een betaald Talentenprogramma van 18 maanden volgen. Ben je recent afgestudeerd of studeer je binnenkort af? Breng bij ons je academische theorie in de praktijk. Je werkt aan uitdagende projecten in een internationale en multiculturele omgeving. Zo kun je multidisciplinaire hands-on-ervaring opdoen. Je maakt een ontdekkingsreis langs diverse vestigingen, zodat je zelf kunt ervaren hoe het er bij uiteenlopende bedrijfsonderdelen aan toegaat. Je maakt kennis met sales, R&D, operations, marketing, finance en customer services. Doel van het programma is dat je na afloop klaar bent voor een internationale positie.

GF Machining Solutions in het kort

GF Machining Solutions is 's werelds toonaangevende leverancier van machines voor vonkerosie (EDM), frees- en lasermachines, automatiseringsoplossingen en customer services. Onze klanten zijn gereedschaps- en matrijzenmakers en fabrikanten van precisiecomponenten. Ons hoofdkantoor staat in Zwitserland, we zijn deel van de Georg Fischer Group met wereldwijd 2800 medewerkers.

Wie zoeken wij?

  • Je bent creatief en open-minded; je werkt graag in teams met mensen van verschillende culturen en achtergronden.
  • Je hebt recent een master afgerond in techniek of management; of je hebt een master in een economische of bedrijfskundige studierichting met een technische achtergrond en/of interesse in techniek.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels.

Wil jij met jouw frisse blik, met jouw ideeën en ondernemende instelling een bijdrage leveren aan ons werk?

Start van het programma

Je kunt nu solliciteren naar een plaats in het programma dat voorjaar 2015 start

Solliciteren

Stuur je Engelstalige motivatie met cv naar graduates.gfms@georgfischer.com .

Do you need more information?

GF AgieCharmilles Graduate Talent Program

Please email us at graduates.gfms@georgfischer.com.

We are happy to answer your questions.

Over GF Machining Solutions