Speciale services

Banner Dedicated Services Packages

Bij het streven naar de hoogste duurzaamheid moet u uitdagingen aangaan die specifiek zijn toegespitst op uw productieomgeving. De wereldwijde aanwezigheid van GF Machining Solutions en het uitgebreide serviceaanbod — van speciale verbruiksartikelen en preventief onderhoud tot en met ondersteuning bij de toepassingen — geeft u maatwerk serviceoplossingen om er zeker van te zijn:

  • dat uw kosten op lange termijn voorspelbaar blijven
  • dat uw machines op elk moment beschikbaar zijn
  • dat uw machinepark waar dan ook ter wereld beschermd is
  • Productieproces optimalisatieoplossingen

We bieden 6 verschillende pakketten, afhankelijk van uw speciale behoeften:

Koper  Dit pakket is goed geschikt voor klanten die behoefte hebben aan stabiele en beproefde prestaties.
Ijzer Dit pakket is samengesteld voor klanten die 27/7 actief zijn en zeer hoge eisen aan beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de machines stellen. Deze klanten werken vaak in de onderdelenfabricage en verwachten een beschikbaarheid van de machine rond de 90%.
Titanium Dit pakket is toegespitst op klanten waarbij uitval van de machine hoge kosten met zich mee zou brengen. Zij verwachten een beschikbaarheid hoger dan 95%. Vooral klanten in de lucht- en ruimtevaartindustrie verwachten dergelijk hoge standaarden.
Continu Gemaakt voor klanten die transparante budgetten hanteren en vaste onderhouds- en reparatiekosten verwachten. Dit pakket zorgt voor stabiele en betrouwbare prestaties.
Wereld Dit pakket is geschikt voor klanten die wereldwijd uitbreiden en hun klanten wereldwijd ondersteunen met een centraal ontwikkeld product van topkwaliteit.
Operationeel Dit pakket is geschikt voor klanten die de overhead willen beperken en de efficiëntie moeten verbeteren. Met deze pakketten krijgen klanten een jaarlijks, concurrerend contract waardoor alle vestigingen beleverd worden met verbruiksartikelen en slijtageonderdelen van GF 

Customer Services