Verbruiksartikelen

Gecertificeerde draad

Certified wire

Wat de behoeften ook zijn aan precisie, snelheid, oppervlaktekwaliteit of complexiteit van de werkstukken: we leveren de juiste draad en technologie 

meer informatie

Filters

Filters

In samenwerking met strategische partners hebben we een ruim assortiment aan filters ontwikkeld en gehomologeerd om de beste prijs-/filterverhouding te waarborgen.

Kies en bestel nu

Metaalelektroden

Metallic electrodes

We bieden een groot assortiment aan metaalelektroden waaronder tapping koper, tapping WCu, standaard WCu en standaard koper. Er zijn diverse lengtes, kanaaltypes en vormen leverbaar. 
 

Kies en bestel nu

Diëlektrisch

Dielectrics

We kunnen een breed scala aan diëlektrische vloeistoffen aanbieden om aan uw specifieke behoeften en toepassingsvereisten te voldoen.

Kies en bestel nu

Accessoires

Accessories

Onze accessoires zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor uw activiteiten om een duurzaam hogere productiviteit te waarborgen. 

Kies en bestel nu

Grafietelektroden

Electrodes Graphite

We bieden uit voorraad een groot assortiment standaard koolstofelektroden in verschillende maten en graden, maar ook als op maat gesneden blokken.

meer informatie

Boorelektroden

Drilling electrodes

We bieden een groot assortiment aan boorelektroden in een variëteit aan materialen waaronder kopen, messing, koper/wolfraam en wolfraam/carbid.

Kies en bestel nu

Harsen en deïonisatie

Resin and deionisation

Een effectief en efficiënt deïonisatiesysteem in verwisselbare vaten en een compleet assortiment aan mengbedharsen voor eenvoudiger gebruik, minder onderhoud en geen stilstandtijd voor de machine.

Kies en bestel nu

Chemische producten

Chemicals and Lubricants

Vetten en smeermiddelen, anti-corrosie / reiniging en koel-/smeermiddelen.

Kies en bestel nu

Customer Services