„Pasja kształcenia”: na targach EMO w Hanowerze 2019 GF Machining Solutions Academy zaprezentuje nowe moduły szkoleniowe i dostępne opcje szkoleń na żądanie, aby ułatwić przekazywanie kluczowej wiedzy

2019-09-09 14:00

Wiedza jest dziś kluczowym czynnikiem sukcesu w produkcji, ponieważ zmieniają się trendy, możliwości i same szkolenia. W ramach obecności na targach EMO Hannover 2019 (hala 27, stoisko B26), GF Machining Solutions podkreśli swój nacisk na szkolenia „Pasja kształcenia” jako wartość dodaną, pomagającą klientom w maksymalizacji potencjału produktów GF.

Na stoisku EMO Hannover 2019 zgodnie z motywem przewodnim „Connected to your needs”, GF Machining Solutions zaprezentuje swoje możliwości edukacyjne i zademonstruje niezwykłą, skoncentrowaną na ludziach misję Akademii, polegającą na zarządzaniu transferem wiedzy z działu badań i rozwoju do działów obsługi klienta, sprzedaży, aplikacji czy szkoleń. Nowe moduły szkoleniowe Akademii, a także szkolenia dostępne na żądanie i dostosowane do specyficznych wymagań klientów, mają na celu pomóc klientom w wykorzystaniu pełnych możliwości maszyn GF Machining Solutions.

W dzisiejszym stale zmieniającym się środowisku produkcyjnym innowacyjne szkolenia Akademii są jakościowym i wartościowym „must have” dla klientów, którzy pragną wykorzystać maksymalny potencjał swoich maszyn GF Machining Solutions przez cały cykl ich życia. W specjalnej sekcji stoiska zwiedzający odkryją innowacyjne możliwości szkoleń, a także materiały eksploatacyjne i rozwiązania konserwacyjne.

Dzięki filozofii kształcenia, opartej na spuściźnie GF Machining Solutions - pioniera technologicznego z ogromnym doświadczeniem i długą tradycją jakości - Akademia zapewni kadrę składającą się z ekspertów - inżynierów aplikacji, gotowych do dyskusji na tematy dostępnych szkoleń, zarówno tych modułowych jak i szytych na miarę.

Obecnie program Akademii obejmuje dwa poziomy: moduły „Nauka obsługi”, zapewniające gruntowne szkolenie, aby pomóc klientom w samodzielnym korzystaniu z maszyn, oraz moduły „Maksymalizacja wydajności” zaprojektowane w celu poszerzenia wiedzy użytkowników na poziomie eksperckim i zwiększenia wydajności maszyn.

EMO Hannover 2019, wiodące na świecie targi obróbki metali, odbywają się w dniach 16–21 września w Hanowerze w Niemczech.

emo-gfms-academy-trainer-customersTrener Akademii GF Machining Solutions i klienci omawiają część demonstracyjną.

More information: